Serbian (Latin)English (United Kingdom)
Skonex D.O.O.
Skonex zdrava hrana

1 2 3 4

Skonex poziva na saradnju

SKONEX D.O.O. NIŠ je preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom na srpskom tržištu. Ovaj posao radimo od 2001. godine i preko 15 godina smo uvoznici i distributeri renomiranih proizvođača zdrave hrane i hemijskih proizvoda.
Imamo veliko iskustvo u poslovanju sa najvećim sistemima maloprodaja u Srbiji, kao što su Idea, Merkator, Veropulos, Delheze, Metro, Univerexport, DM i drugi, kao i sa veleprodajama.
Od nedavno smo generalni uvoznici i zastupnici renomiranih zapadno-evropskih proizvodjača zdrave hrane "EMCO",  "DRUID", "SEMIX" iz Republike Češke, "Prestige 96" iz Bugarske.

Posedujemo novoizgrađen i kvalitetan magacinski prostor u Nišu sa svom magacinskom opremom, voznim parkom, i poslovnim prostorom.
Na raspolaganju smo svim zainteresovanim subjektima koji bi želeli saradnju sa nama.

Prestige 96 - katalog proizvoda

Emco - katalog proizvoda

Druid - katalog proizvoda

Semix - katalog proizvoda

Sirov šecer od šecerne trske

Naši šećeri su proizvedeni od šećerne trske odgajane u idealnoj klimi na plantažama tropskih ostrva Mauricijus i Reuniona. Šećeri ne prolaze proces hemijske prerade, ali se prečišćavaju kroz sedimentacije i filtracije. Tako je veći iznos melase očuvan, sa svojom karakterističnom, prirodnom karamel ukusom i mirisom, kao i njegove prehrambene kvalitete. Naši šećeri su bogati mineralima i vitaminima.

Demerara sa Mauricijusa je visoko kvalitetan, krupan kristalni šećer ćilibara-zlato boje, dobijen iz šećerne trske. Idealan za zaslađivanje toplih i hladnih napitaka, svežeg voća, žitarica, voćnih salata, marmelada, slatkih peciva i sl. Nezamenljiv je u vašim omiljenim napicima i koktelima.

Veoma tamni šećer sa Reinion ostrva (Indijski okean) je kvalitetan tamni nerafinisani šećer. Specifična tamna boja je znak najviše koncentracije prirodne melase u kojoj su sadržani svi visokohranljivi sastojci šećerne trske. Upoređen sa ostalim šećerima tamni šećer ima najveću hranljivu vrednost, i jedino se med može porediti sa njime. Ima pun, raskošan ukus.


Za detalje o ovim proizvodima posetite sajt proizvodjača na adresi:
www.druidcz.com