Serbian (Latin)English (United Kingdom)
Skonex D.O.O.
Skonex zdrava hrana

1 2 3 4

Skonex poziva na saradnju

SKONEX D.O.O. NIŠ je preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom na srpskom tržištu. Ovaj posao radimo od 2001. godine i preko 15 godina smo uvoznici i distributeri renomiranih proizvođača zdrave hrane i hemijskih proizvoda.
Imamo veliko iskustvo u poslovanju sa najvećim sistemima maloprodaja u Srbiji, kao što su Idea, Merkator, Veropulos, Delheze, Metro, Univerexport, DM i drugi, kao i sa veleprodajama.
Od nedavno smo generalni uvoznici i zastupnici renomiranih zapadno-evropskih proizvodjača zdrave hrane "EMCO",  "DRUID", "SEMIX" iz Republike Češke, "Prestige 96" iz Bugarske.

Posedujemo novoizgrađen i kvalitetan magacinski prostor u Nišu sa svom magacinskom opremom, voznim parkom, i poslovnim prostorom.
Na raspolaganju smo svim zainteresovanim subjektima koji bi želeli saradnju sa nama.

Prestige 96 - katalog proizvoda

Emco - katalog proizvoda

Druid - katalog proizvoda

Semix - katalog proizvoda

Javorov sirup

Javorov sirup (Canada No. 1 Medium / Grade A Dark Amber) se dobija iz soka kanadskog javora (Acer saccharum), raste uglavnom u kanadskoj provinciji Kvebek. Raste samo na severoistoku Severne Amerike i za preko 250-godina svog života dostići će visinu od 30 metara i prečnik 90cm. Danas, javorov sirup je popularan u celom svetu. Kanađani i Amerikanci ga vole na vafli i palačinke. Nemci ga dodaju musliju, Australijanci dodaju male količine grejpfrutu, u Kaliforniji se dodaje sladoledu, stanovnici arapskog sveta ga mešaju sa jogurtom. Pored direktnog korišćenja u kući, javorov sirup se takođe koristi u mnogim prehrambenim sektorima, posebno u proizvodnji slatkiša, peciva i poslastica, ali i pripremanju različitih jela, proizvodnji likera i alkoholnih pića. Javorov sirup privlači mnoge potrošače, jer je 100% prirodan, čist, ne sadrži hemijske aditive ili veštačke zaslađivače.

 


Za detalje o ovim proizvodima posetite sajt proizvodjača na adresi:
www.druidcz.com