Serbian (Latin)English (United Kingdom)
Skonex D.O.O.
Skonex zdrava hrana

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Skonex poziva na saradnju

SKONEX D.O.O. NIŠ je preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom na srpskom tržištu. Ovaj posao radimo od 2001. godine i preko 15 godina smo uvoznici i distributeri renomiranih proizvođača zdrave hrane i hemijskih proizvoda.
Imamo veliko iskustvo u poslovanju sa najvećim sistemima maloprodaja u Srbiji, kao što su Idea, Merkator, Veropulos, Delheze, Metro, Univerexport, DM i drugi, kao i sa veleprodajama.
Od nedavno smo generalni uvoznici i zastupnici renomiranih zapadno-evropskih proizvodjača zdrave hrane "EMCO",  "DRUID", "SEMIX" iz Republike Češke, "Prestige 96" iz Bugarske.

Posedujemo novoizgrađen i kvalitetan magacinski prostor u Nišu sa svom magacinskom opremom, voznim parkom, i poslovnim prostorom.
Na raspolaganju smo svim zainteresovanim subjektima koji bi želeli saradnju sa nama.

Prestige 96 - katalog proizvoda

Emco - katalog proizvoda

Druid - katalog proizvoda

Semix - katalog proizvoda

O Skonex-u, carstvu zdrave hrane.

Privredno društvo SKONEX d.o.o. Niš je osnovano 1995. godine. Bavimo se uvozom i distribucijom proizvoda zdrave hrane i hemijskih proizvoda. Uvoznici smo i zastupnici renomiranih proizvođača zdrave hrane za srpsko trziste još od 2001. godine.

Imamo veliko iskustvo u plasmanu robe u značajnim sistemima hipermarketa: Merkator, Delhaize Serbia , Idea, Veropulos, Metro, Univerexport, DM i dr.

Posedujemo sopstvenu logistiku neophodnu za pravovoremenu i sigurnu distribuciju robe (poslovni prostor, skladište, vozni park). Naša misija je pružanje vrhunske usluge u oblasti distribucije robe uključujući uvoz i marketing, tako da je SKONEX danas u tom smislu veoma organizovana firma i pouzdan poslovni partner.

 

 

Naši partneri

Prestige 96 ADDRUID CZ s.r.o.HemiksEmcoDelhaize GroupUniverExportIDEADMDM Merkator Metro